Eventhouse staat al 10 jaar voor originaliteit, creativiteit, innovativiteit, service, betrouwbaarheid, flexibiliteit, persoonlijk, gedetailleerde voorbereiding, logistiek inzicht en een grote dosis organisatorisch vermogen. 

Wat inspireert ons?

Onze slogan ‘Uw wens is onze inspiratie’ geeft het al aan. Uw verhaal is onze inspiratie. Het doel van onze opdrachtgevers boven van de verwachting te bereiken, is onze drijfveer.

Monique van Melle

"Ik luister altijd naar mijn gevoel, zowel zakelijk als privé, en ik probeer ook naar het gevoel van anderen te 'luisteren'. Ik vind het heerlijk om mensen te helpen, te motiveren en te inspireren. Mensen bij elkaar te brengen en ze een goed gevoel te geven. En dat is ook duidelijk zichtbaar in mijn werk.

Bij Eventhouse weten we hoe belangrijk het is om betrokken medewerkers en klanten te hebben. Persoonlijke aandacht speelt hierin een grote rol. Tegelijkertijd is dat een van de grote uitdagingen voor elke ondernemer. Want hoe geef je je werknemers en klanten in onze digitale 24-uurs economie de persoonlijke aandacht die zij verdienen? En hoe zorg je voor dat gevoel van betrokkenheid én verbondenheid? Een spraakmakend evenement is hiertoe een prachtig middel en bij Eventhouse zetten wij ons daar met veel passie voor in. Vanuit een persoonlijke benadering en voor de volle 100%."

stuur e-mail bel

Renk Ruijter

"Als je iets doet, doe het dan goed, voldoende is niet goed genoeg. Dat is voor mij altijd het vertrekpunt. Met creativiteit, passie en inzet voor het maximale resultaat gaan. Uw wens is tenslotte onze inspiratie. Wij vertalen al deze ideeën, creativiteit, enthousiasme en betrokkenheid naar concrete voorstellen en programma’s. Structuur aanbrengen waardoor uw evenement kwalitatief op hoog niveau komt en het budget bewaken horen bij mijn kernkwaliteiten. " 

stuur e-mail bel

Klanten

06 15 944 013       |        info@event-house.nl