Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact met ons op.

Jaarlijks zet Eventhouse zich belangeloos in voor projecten op maatschappelijk gebied en gezondheidzorg. In de afgelopen jaren zijn wij betrokken geweest bij een aantal mooie projecten ten behoeve van het kankerfonds en dit jaar voor een prachtige project voor kunstenaars met een verstandelijke beperking.

Kunstenaars met een verstandelijke beperking

Op twee prachtige dagen in augustus kwamen uit heel Nederland kunstenaars met een verstandelijke beperking naar Rotterdam. Deze BuitenGewone kunstenaars trokken samen met Rotterdamse kunstenaars door de stad om Rotterdam te schetsen, fotograferen, boetseren of te schilderen. De kunstwerken werden aangeboden tijdens een veiling in Postillion Convention Centre WTC Rotterdam.

BuitenGewoon Kunst is een project van Stichting hetWerkvan en Fonds verstandelijk gehandicapten. Jaarlijks wordt op een andere plek in Nederland een inspiratietour gehouden waarmee kunstenaars met een verstandelijke beperking de kans krijgen hun talenten te ontwikkelen. Met de opbrengst worden dagbestedingsateliers ondersteund en wordt een educatieprogramma ontwikkeld. Voor meer informatie, de eerste kunstwerken of een inkijkje in de tour verwijzen wij u naar de website www.buitengewoonkunst.nl.

06 15 944 013       |        info@event-house.nl